Επιστημονικοί Συνεργάτες – Eurodiet

Skinmed Dermatology & Laser > Επιστημονικοί Συνεργάτες – Eurodiet

Το Skinmed Dermatology & Laser καλωσορίζει τους επιστημονικούς συνεργάτες της Eurodiet Med και παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής σε εσάς

H Eurodiet Med, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων και της μεθόδου eurodiet, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2007 προσπαθώντας να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Η ιατρική μέθοδος  διαχείρισης βάρους  eurodiet που εφαρμόζεται από τους κατάλληλα εκπαιδευμένους συνεργάτες μας, βασίζεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα της βιβλιογραφίας  και τις πρόσφατες οδηγίες της ADA (American Diabetes  Association) σχετικά με τις δίαιτες μειωμένων υδατανθράκων.  Είναι ήδη σε εφαρμογή σε περισσότερες από 20 χώρες ενώ στην Ελλάδα και στο Skinmed εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία αποκλειστικά από ιατρούς σε ένα ευρύ φάσμα ασθενών υπέρβαρων, παχύσαρκων, διαβητικών, με μεταβολικό σύνδρομο και πολλά άλλα ,συνακόλουθα της παχυσαρκίας, νοσήματα.

Η μέθοδος Eurodiet:

Η μέθοδος Eurodiet βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές:

  • Εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση, με τη χρήση προϊόντων  υψηλών πρωτεϊνών/χαμηλών υδατανθράκων σύμφωνα με την καθορισμένη φάση.
  • Τροποποίηση της συμπεριφοράς, αναγκαία  για να προσδιοριστούν και να λυθούν τα προβλήματα συμπεριφοράς και κινήτρου όσον αφορά στη διατροφή.
  • Ιατρική παρακολούθηση απαραίτητη ώστε να εξασφαλισθεί η διατήρηση μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων.

Με τη μέθοδο Eurodiet εξασφαλίστε ασφαλή απώλεια βάρους και σταθεροποίηση, με ιατρική παρακολούθηση.