Μεσοθεραπεία προσώπου

Skinmed Dermatology & Laser > Θεραπείες Προσώπου > Μεσοθεραπεία προσώπου

Πώς συμβάλλει στην αντιγήρανση η μεσοθεραπεία προσώπου;

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μία από τις αποτελεσματικότερες μη χειρουργικές μεθόδους αντιγήρανσης. Συνίσταται στην έγχυση βιατμινών, μετάλλων, αμινοξέων, ενζύμων και άλλων θρεπτικών ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Οι ουσίες αυτές έχουν την ιδιότητα να αναζοωγονούν το δέρμα, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη και τη βαθειά ενυδάτωση του δέρματος του προσώπου.

Πώς εφαρμόζεται μεσοθεραπεία προσώπου;

Η μεσοθεραπεία προσώπου εφαρμόζεται με την τεχνική των μικρό-ενέσεων (micro-injections) στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Χρησιμοποιούνται πολύ λεπτές βελόνες, μεγέθους 4mm, ή το Mesoline Roller, που είναι μία ειδική συσκευή με μικροβελόνες. Η διαδικασία της μεσοθεραπείας προσώπου διαρκεί 15-20 λεπτά.

 

Είναι η μεσοθεραπεία προσώπου επώδυνη;

Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται στη μεσοθεραπεία προσώπου είναι πολύ μικρές και λεπτές, και γι αυτό η διαδικασία είναι πρακτικά ανώδυνη. Πόσο συχνά εφαρμόζεται;

Πόσες συνεδρίες μεσοθεραπείας προσώπου απαιτούνται;

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας προσώπου είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Για το βέλτιστο αποτέλεσμα,απαιτούνται περίπου 5  συνεδρίες, 1 κάθε εβδομάδα και θεραπείες συντήρησης του αποτελέσματος κάθε χρόνο.

Τιμές Μεσοθεραπείας Προσώπου:

  • Από 80€ η θεραπεία
  • Πακέτο 5 θεραπειών –> 250€
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο