Το baby botox είναι η νέα επιτυχία της επιστήμης στον τομέα της αισθητικής ιατρικής όχι μόνο εξαλείφει τις ρυτίδες, αλλά παράλληλα διατηρεί την εκφραστικότητα του προσώπου!

Το baby botox (γνωστό  και ως actor’s botox ή micro botox),  «οφείλει» την ανακάλυψή του στους σκηνοθέτες του  Hollywood, οι οποίοι αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα με  τα «ανέκφραστα» πρόσωπα των ηθοποιών. Είναι γνωστό, μάλιστα, ότι ο βραβευμένος σκηνοθέτης Martin Scorsese εξέφρασε έντονα παράπονα για το αψεγάδιαστο μέτωπο των ηθοποιών, το οποίο δεν άφηνε κανένα περιθώριο για εκφραστικότητα- απαραίτητη για την ερμηνεία των ρόλων.

Τι είναι το baby botox;

Το baby botox είναι ουσιαστικά η εφαρμογή ενέσεις botox με μικρότερη δόση φαρμάκου, ενώ η αραίωσή του παραμένει η ίδια με την κλασική θεραπεία. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες οποιαδήποτε ηλικίας, έχει όμως μεγαλύτερη επιτυχία σε μικρές ηλικίες, καθώς σε μόνιμες ρυτίδες η δράση του είναι περιορισμένη. Εφαρμόζεται στα συνηθισμένα σημεία του προσώπου: «πόδι χήνας», ρυτίδες μεσόφρυου και μετώπου. Λόγω της επιφανειακής του εφαρμογής και της μικρής ποσότητας φαρμάκου, το baby botox στερείται παρενεργειών όταν γίνεται από εξειδικευμένους ιατρούς, δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς.

Οι εκφράσεις του προσώπου δεν επηρεάζονται καθόλου, ενώ ταυτόχρονα οι λεπτές γραμμές εξαλείφονται. Η μικρή ποσότητα που χρησιμοποιείται στο baby botox επιτρέπει μεν την κίνηση των μυών, αλλά σε μικρότερη έκταση, με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να είναι λιγότερο βαθιές και όλο το πρόσωπο να δείχνει ανανεωμένο.

Το baby botox  είναι ιδανικό για τα άτομα που επιθυμούν να εξομαλύνουν τις λεπτές ρυτίδες που σχηματίζονται λόγω της κίνησης των μυών του προσώπου, χωρίς όμως να σταματήσει εντελώς η κίνηση των μυών.

Η τιμή του baby botox ξεκινά από τα 100 ευρώ ανά περιοχή και κάθε θεραπεία είναι εξατομικευμένη, καθώς κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικές ανάγκες.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο