Συμμετοχή της Δρ. Μαργαρώνη στο 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κοσμητικής Δερματολογίας

Skinmed Dermatology & Laser > Conference > Συμμετοχή της Δρ. Μαργαρώνη στο 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κοσμητικής Δερματολογίας

Η Δρ. Γραμματική Μαργαρώνη θα παρακολουθήσει τις εργασίες του ένατου Παγκοσμίου Συνεδρίου Κοσμητικής Δερματολογίας, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου 2013. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton και διοργανώνεται από τη Δερματολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρία.

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου της δερματολογίας, οι οποιοί θα αναφερθούν στις τελευταίες εξελίξεις στους  τομείς της κλινικής και της κοσμητικής δερματολογίας. Οι ιατροί που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με νέα ιατρικά προιόντα και τεχνικές της κοσμητικής δερματολογίας.

Το συνέδριο θα διαρκέσει τρεις ημέρες και θα περιλαμβάνει σεμινάρια, διαλέξεις και παρουσιάσεις νέων ερευνών από επιστήμονες εξειδικευμένους σε πολλούς τομείς της δερματολογίας. Ορισμένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η αντιγήρανση, οι εφαρμογές του botox και των fillers, το χημικό peeling, η ακμή, ο καρκίνος του δέρματος  και η ψωρίαση.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο