Προς την αιώνια ομορφιά!

Το τζελ βιο-αναζωογόνησης EJAL 40 είναι άλλο ένα βήμα μπροστά προς αυτή την κατεύθυνση, αποκαθιστά τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος και βελτιώνει το πόσο συμπαγές είναι το δέρμα, αναδιαρθρώνοντας την εξωκυττάρια μήτρα χάρη στη διέγερση της δραστηριότητας των ινοβλαστών και στη δημιουργία νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η εμφάνιση του δέρματος είναι ένας πρωταρχικός δείκτης γήρανσης, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι ο κατακερματισμός της εξωκυττάριας μήτρας (ECM) και των ινών κολλαγόνου.

Στην πραγματικότητα, ο κατακερματισμός του κολλαγόνου ευθύνεται για την απώλεια της δομικής συνοχής και για τη μειωμένη λειτουργία των ινοβλαστών στο δέρμα. Οι θεραπείες με υαλουρονικό οξύ που διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου θα προσφέρουν ουσιαστική βελτίωση στην εμφάνιση και στην υγεία του γηρασμένου δέρματος.

Φυσική μείωση του υαλουρονικού οξέος (ΗΑ)

Το EJAL 40 επαναφέρει το επίπεδο του υαλουρονικού οξέος με το να εξουδετερώνει τη φυσιολογική διαδικασία γήρανσης και ενδείκνυται τέλεια σε θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος, πρόληψης της φωτογήρανσης, ραγάδων και πριν τη χρήση ενδοθερμικών fillers.

Γιατί να επιλέξετε το EJAL 40;

  1. Το EJAL 40 είναι η τελευταία γενιά υαλουρονικού οξέος με μεσαίο μοριακό βάρος που έχει παραχθεί για να αποκταστήσει τη βασική δομή της εξωκυττάριας μήτρας,προκειμένου τα κύτταρα που συμμετέχουν στη φάση ανάπλασης νέων ινών να μπορούν να αποκαταστήσουν τις φυσικές λειτουργικές σχέσεις.
  2. Το EJAL 40 χάρη στην αποτελεσματικότητά του είναι ικανό να αναδομήσει και να ενισχύσει την εξωκυττάρια μήτρα, αναζωογονώντας το ήδη αφυδατωμένο και κατεστραμμένο από τη γήρανση και την έκθεση στον ήλιο δέρμα.
  3. Το EJAL 40 αυξάνει τη βιοσυνθετική ικανότητα των ινοβλαστών, επιφέροντας την αναγέννηση ενός βέλτιστου φυσιολογικού περιβάλλοντος, ενισχύοντας τις κυτταρικές λειτουργίες, την ενυδάτωση και τη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος.
  4. Το EJAL 40 είναι ένα καινοτόμο υαλουρονικό οξύ που σχηματίζεται με συγκέντρωση 40mg/2ml σε ένα φυσιολογικό, αποστειρωμένο, βιοδιασπώμενο και ισότονο ρυθμιστικό διάλυμα. Μία προγεμισμένη σύριγγα περιέχει 2.0ml γέλης, αποστειρωμένης.

Είναι κατάλληλο για:

  • Θεραπεία χαλάρωσης του δέρματος
  • Των ρυτίδων
  • Της μειωμένης σφριγηλότητας & ελαστικότητας
  • Πριν τη χρήση των ενδοδερμικών fillers

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο