Τι είναι το Dermapen;

Το Dermapen χρησιμοποιεί την τεχνολογία micro-needling , κατά την οποία πολλαπλές ακίδες διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με τη λειτουργία αυτόματης δόνησης. Καθώς η κεφαλή κινείται πάνω στην επιφάνεια του προσώπου, δημιουργούνται μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα και διεγείρεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Τα προϊόντα θεραπείας διεισδύουν έως τους ινοβλάστες και τροφοδοτούν τα κύτταρα του χόριου και της βασικής στιβάδας του δέρματος. Οι μικρο-οπές συγκρατούν έως και 80% περισσότερα θρεπτικά συστατικά που εγαρμόζονται στην επιδερμίδα. Η ενισχυμένη αυτή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών διεγείρει τη διαδικασία αναδόμησης του δέρματος.

Γιατί να επιλέξω τη θεραπεία Dermapen;

Η προηγμένη τεχνολογία του micro-needling προωθεί την επούλωση χωρίς τη δημιουργία ουλών και την απόθεση φυσικού πλέγματος κολλαγόνου με διαδικασία παρόμοια με αυτή του fractional laser, χωρίς όμως τις παρενέργειες και τον μακρύ χρόνο αποκατάστασης.  Επιπλέον, το Dermapen είναι αποτελεσματικότερο από τις περισσότερες εφαρμογές δερμοαπόξεσης και των χημικών peelings. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ρολά needling (rollers), το Dermapen προκαλεί ηπιότερο τραύμα και πολύ μικρή επιδερμική φθορά, λιγότερο πόνο και δυσανεξία. Οι ακίδες μιας χρήσης ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο επιμόλυνσης. Επιπλέον, είναι τόσο εξελιγμένο ώστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ευαίσθητες και δυσπρόσιτες περιοχές, όπως γύρω από τα μάτια και τα χείλη, ή επάνω στη μύτη.

Για ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η εφαρμογή του Dermapen;

Το Dermapen είναι κατάλληλο για την ανάπλαση και τη σύσφιξη του δέρματος, την εξάλειψη των ουλών ακμής και των ραγάδων. Επιπλέον, συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και βοηθά στη λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Πόσες θεραπείες Dermapen θα χρειαστούν;

Για την ανάπλαση του δέρματος, χρειάζονται 4-6 θεραπείες ανά 4 εβδομάδες. Για την εξάλειψη των ουλών ακμής πραγματοποιούνται 6 θεραπείες ανά 3 εβδομάδες, ενώ για την εξαφάνιση των ραγάδων θα χρειαστούν περίπου 10 συνεδρίες κάθε 2 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη θεραπεία Dermapen . Το δέρμα θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα για τους επόμενους 6-12 μήνες μετά από το ενδεδειγμένο σετ των εφαρμογών και ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την προτεινόμενη τοπική θεραπεία.

Πονάει η εφαρμογή του Dermapen;

Η εφαρμογή του Dermapen με ελάχιστη διείσδυση των ακίδων είναι εντελώς ανώδυνη. Σε εφαρμογές με διείσδυση πάνω από 1mm βάθος εφαρμόζεται κρέμα τοπικής αναισθησίας, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο