Αντιοξειδωτική θεραπεία προσώπου

Skinmed Dermatology & Laser > Θεραπείες Προσώπου > Αντιοξειδωτική θεραπεία προσώπου

Πρόκειται για μία θεραπεία με βαθιά ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση και ομοιόμορφη λεύκανση σε όλες τις θαμπές και ταλαιπωρημένες από τον καλοκαιρινό ήλιο επιδερμίδες, προστατεύοντας και ενισχύοντας τους φυσικούς αμυντικούς παράγοντες του δέρματος.

Αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη Α, C, Ε είναι ενώσεις στο σώμα μας που δίνουν στο δέρμα σφριγηλότητα και ελαστικότητα, ενώ του δίνουν νεανική όψη.

Η πρόσληψη αντιοξειδωτικών μπορεί να γίνει και μέσω της τροφής, αλλά μπορεί επίσης να γίνει και απευθείας στο δέρμα. Στη δεύτερη φάση, η ανώτατη στοιβάδα της επιδερμίδας απορροφά τις βιταμίνες οι οποίες ενεργοποιούνται και κάνουν θαύματα.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής:

Αρχικά, γίνεται πολύ καλός καθαρισμός του δέρματος με ειδικό καθαριστικό και ακολουθεί απολέπιση με το ειδικό peel mask, για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

Αφού αφαιρέσουμε το προϊόν της απολέπισης με ζεστή κομπρέσα, ξεπλένουμε καλά το δέρμα. Ακολουθεί η εφαρμογή της μάσκας δυναμικής φωτοθεραπείας που διεγείρει τη λέμφο προκαλώντας αποβολή τοξινών, ενώ ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση των προϊόντων. Έπειτα, εφαρμόζουμε την αντιοξειδωτική μάσκα προσώπου και την αφήνουμε να δράσει για 5-10 λεπτά, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Τέλος, προχωράμε στην ενυδάτωση του δέρματος με την κατάλληλη κρέμα προσώπου.

Τα οφέλη της αντιοξειδωτικής θεραπείας

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος, ενώ προσφέρει θεαματική βελτίωση σε:

  • Ρυτίδες προσώπου και λαιμού
  • Διαφορετικές υφές δέρματος
  • Ουλές ή βλάβες δέρματος από την έκθεση στον ήλιο
  • Αποχρωματισμό δέρματος ή κηλίδων
  • Σημάδια από ξηροδερμία

Αυτή η θεραπεία συνιστάται ιδιαίτερα στα ώριμα δέρματα αφού βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης. Μετά το τέλος της θεραπείας το δέρμα είναι εμφανώς πιο φρέσκο, πιο φωτεινό και πολύ καθαρό χωρίς ίχνος σμήγματος. H διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου μια ώρα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο