Το μέλλον στις θεραπείες σώματος είναι εδώ!

Τι είναι το D-finitive EVO 3D;

Το D-finitive EVO 3D είναι μια πλατφόρμα πολλαπλών εφαρμογών για την ολική αναδιαμόρφωση προσώπου και σώματος. Μη επεμβατικό, χωρις πόνο, ασφαλές και άνετο, με αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία. Οι αποκλειστικές, πατενταρισμένες τεχνολογίες του D-finitive EVO 3D, συνδυάζονται αρμονικά, με αποτέλεσμα ο θεραπευτής σας να σας προσφέρει το εξατομικευμένο ειδικό πρόγραμμα για την περίπτωση σας.

Σε ποιους απευθύνεται;

Λόγω των πολλαπλών τεχνολογιών, η μέθοδος ενδείκνυται για το σύνολο των θεραπειών σώματος:

Λιπογλυπτική, θεραπείες κυτταρίτιδας και σύσφιξης, Lift περιγράμματος και λαιμού αντιμετωπιζονται σε λίγες μόνο συνεδρίες.

DRVS system:

Η αναλογική περιστροφική αναρρόφηση είναι μια αποκλειστική, νέα τεχνολογία, που σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη χρήση ραδιοσυχνοτήτων, αποτελεί την σύγχρονη επιλογή για απαιτητικά προβλήματα λιπογλυπτικής και κυτταρίτιδας.

Static Endothermy:

Η πατενταρισμένη τεχνολογία με ανίχνευση επαφής αποτελεί την ιδανική λύση για θεραπείες Lift και σύσφιξης σε περιοχές του σώματος όπως η κοιλιακή χώρα, οι έσω μηροί, τα χέρια κ.α. Ειδική θεραπεία για περιοχές με ευρυαγγείες.

Face and Body Multipolar System:

Οι πολύπλοκες κεφαλές προσώπου είναι ιδανικές για θεραπείες αναδιαμόρφωσης του οβάλ, Lift και ρυτίδων. Η εξαπολική κεφαλή σώματος είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρές, δύσκολες, απαιτητικές, περιοχές του σώματος.

Pulsed HIFU (Υπέρηχος υψηλής έντασης):

Η απόλυτη θεραπεία οιδηματώδους λίπους. Δρώντας σε μεταβαλλόμενα βάθη, εξασφαλίζει με την χρήση υπερήχων υψηλής έντασης, εντυπωσιακά αποτελέσματα λιποκαταστροφής χωρίς πόνο και χρόνο ανάρρωσης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο