Fractional laser CO2

 

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τα σπυράκια και τις ουλές απο ακμή που σημαδεύουν το πρόσωπό σας, εάν τα πρώιμα σημάδια της γήρανσης έχουν κάνει την εμφάνισή τους και θέλετε να τα αντιμετωπίσετε όσο είναι ακόμα νωρίς, εάν οι μεγάλοι πόροι στο δέρμα σας, σας προκαλούν διαρκή ενόχληση, εάν δεν σας αρέσουν οι κηλίδες, οι πανάδες και τα μαύρα στίγματα, η απάντηση είναι μία: Fractional laser CO2 προσώπου.

Πες «Αντίο σημάδια ακμής»!

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξαμε όλοι προικισμένοι με ένα απαλό, και λείο δέρμα στην εποχή της αθωότητας. Όλοι θυμόμαστε εκείνη την κοπέλα που όποιος την γνώριζε την έκανε πάντοτε μεγαλύτερη. Ή εκείνη την φίλη που μονίμως παραπονιόταν για τα σπυράκια που την ταλαιπωρούσαν και χρησιμοποιούσε make-up ακόμα και στην παραλία, κάτω από τον καυτό, καλοκαιρινό ήλιο.

Το να είσαι αυτή ακριβώς η γυναίκα σημαίνει ότι έχεις υποστεί μία περίοδο ψυχικής ταλαιπωρίας και πως έχεις νιώσει αρκετές φορές απογοήτευση εξαιτίας του δέρματός σου.

Αλλά και κατά την πρώτη νεότητα οι αρνητικές καταστάσεις της επιδερμίδας, όπως είναι τα σημάδια της γήρανσης που εμφανίζονται πολύ νωρίς, τα απλά σπυράκια ή χειρότερα η κυστική ακμή, έχουν τη ικανότητα να κλέβουν στιγμές χαράς και γαλήνης. Ο χρόνος, σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν βοηθά.

Οι ρυτίδες με τον καιρό γίνονται περισσότερες και όταν τα σπυράκια και οι κοκκινίλες επιτέλους φύγουν, αφήνουν πίσω τους βαθιές ουλές, αποφασισμένες να μείνουν εκεί για πάντα.

Και πράγματι πριν την εξέλιξη στην τεχνολογία των laser και τα νέας γενιάς laser CO2, ιδίως τα σημάδια από ακμή ήταν μη αναστρέψιμα ή απαιτούσαν πολυδάπανα χειρουργεία, με πόνο και μία μακρά περίοδο ανάρρωσης.

Με την ανάπτυξη του fractional CO2 laser οι παραπάνω δυσκολίες όπως και τα σημάδια ακμής ανήκουν στο παρελθόν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλωσορίσετε το νέο σας πρόσωπο και να απολαύσετε την αυτοπεποίθηση που θα σας δώσει.

Fractional laser CO2 Προσώπου: Αφαιρεί από το δέρμα σας σημάδια και χρόνια

Το fractional Co2 laser προσώπου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στη σύγχρονη αισθητική ιατρική τεχνολογία. Η επαναστατική αυτή μέθοδος διαφέρει από τις παραδοσιακές θεραπείες με laser ως προς τον τρόπο με τον οποίο παραδίδεται η ενέργεια στο δέρμα.
Ο όρος fractional, δηλαδή κλασματικό, δηλώνει πως μόνο ένα κλάσμα του δέρματος εκτίθεται στην δέσμη φωτός, σε αντίθεση με τους παλαιότερους τύπους laser που στόχευαν στο σύνολο της επιφάνειας του δέρματος. Έτσι το υπόλοιπο δέρμα που βρίσκεται γύρω από την περιοχή της θεραπείας, παραμένει ανέπαφο.

Παράλληλα, το laser διεισδύει με τρόπο ελεγχόμενο στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όπου διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης, δύο φυσικών συστατικών του δέρματος που του χαρίζουν σφριγηλότητα και ελαστικότητα.

Η θεραπεία προσώπου fractional laser CO2 δρα χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα και επιτρέπει έτσι την γρηγορότερη επούλωση. Πρόκειται για μία μη επεμβατική και κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλή μέθοδο, η οποία εξαλείφει τα σημάδια και τις ουλές, μειώνει τους εμφανείς πόρους του δέρματος, ενώ μπορεί να αναστρέψει την γήρανση κάνοντάς σας να δείχνετε νεότερη.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι μία υγιής, λαμπερή εμφάνιση που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το κατεστραμμένο και σημαδεμένο από την ακμή πρόσωπο σας.

Το δέρμα σας μετά την θεραπεία με fractional θα έχει σαφώς καλύτερη υφή και τόνο. Θα διορθωθούν οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και οι ρυτίδες γύρω από το στόμα θα απαλύνουν.

Ακόμα θα βελτιωθεί η χαλάρωση δέρματος στον λαιμό και το σαγόνι και θα ελαττωθούν τα σημάδια από τις αρνητικές επιπτώσεις του ήλιου. Αλλά το κυριότερο είναι πως θα μειωθούν δραματικά τα σημάδια και οι ουλές από ακμή.

Η εξέλιξη στην αναγέννηση της επιδερμίδας “Total Plasma Lift”

Μετά την θεραπεία προκαλείται σημαντική ερυθρότητα . Σύντομα αυτή η παρενέργεια θα ανήκει στο παρελθόν καθώς με τις τελευταίες έρευνες και τις εξελίξεις στον ιατρικό κλάδο έχει διαπιστωθεί ότι η έγχυση αιμοπεταλίων μετά το fractional, μπορεί να διαδραματίσει ζωτικής σημασίας ρόλο για την ταχύτερη ανάκαμψη του δέρματος.

Τα χιλιάδες μικροσκοπικά τραύματα που έχει προκαλέσει το fractional laser CO2 προσώπου βαθιά στο δέρμα, λειτουργούν ως αγωγοί επιτρέποντας την βέλτιστη διείσδυση των αιμοπεταλίων στο χόριο.

Εκεί, απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες και αυξάνουν την σύνθεση του κολλαγόνου. Προωθείται με τον τρόπο αυτό η αναγέννηση των ιστών του δέρματος γεγονός που συντελεί στην μείωση της ερυθρότητας, στην ελάττωση της φλεγμονώδους υπέρχρωσης και κατά συνέπεια στην ταχύτερη επούλωση.

Η συνδυαστική αυτή θεραπεία επιτρέπει επίσης την αποτελεσματική ανάπλαση των πλέον ευαίσθητων περιοχών όπως του λαιμού και των βλεφάρων.

Η χρήση των αιμοπεταλίων έχει εξελίξει απεριόριστα την μέθοδο του fractional κάνοντάς την μία περισσότερο ασφαλή, πιο γρήγορη και αξιόπιστη θεραπεία προσώπου. Είναι μία διαδικασία που ταιριάζει σε κάθε τρόπο ζωής και απευθύνεται σε όσες και όσους θέλουν ορατά αποτελέσματα και μία ομοιόμορφη, νεανική επιδερμίδα χωρίς ατέλειες.

Surgical Mode

Όταν το CO2 fractional laser Edge ONE χρησιμοποιηθεί ως χειρουργικό εργαλείο μπορούμε να αφαιρέσουμε – εξαγνώσουμε με απόλυτη ακρίβεια διάφορες δερματικές βλάβες όπως:

 • Κονδυλώματα
 • Εφηλίδες
 • Νευροινώματα
 • Πυογόνα κοκκιώματα
 • Σπίλους
 • Ογκίδια
 • Θηλώματα
 • Σμηγματοροϊκές υπερκερατώσεις
 • Ξανθελάσματα
 • Μυρμηγκιές
 • Σμηγματογόνες κύστεις

Θεραπείες:

 • Ανάπλαση προσώπου
 • Σημάδια Ακμής
 • Ουλές
 • Διεσταλμένοι πόροι
 • Ραβδώσεις
 • Μελαγχρωματικές βλάβες
 • Χειρουργικές δερματολογικές επεμβάσεις
 • Παλία εγκαύματα
 • Δραστική μείωση ρυτίδων
 • Σύσφιξη Προσώπου
 • Αντιγήρανση
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο