Λεμφικό Μασάζ

Σύστημα Πρεσσοθεραπείας

Στο Skinmed Dermatology & Laser Clinic θα βρείτε ένα μοναδικό σύστημα προηγμένης τεχνολογίας, τη λεγόμενη “Μπότα”, που πραγματοποιεί ειδικό λεμφικό μασάζ, με τη βοήθεια κυψελίδων αέρα. Η “Μπότα” συμβάλλει στη βελτίωση του κυκλοφορικού και λεμφικού συστήματος καταπολεμώντας τη φλεβική στάση και λεμφική συμφόρηση, βελτιώνει και προλαμβάνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, διευκολύνει την απομάκρυνση των λιπιδίων μετά από θεραπείες λιποδιάλυσης.

Εφαρμογή

Λειτουργεί χρησιμοποιώντας καλύμματα και μπότες τα οποία καλύπτουν τα πόδια, την κοιλιακή χώρα και τους γλουτούς, εφαρμόζοντας μια συνεχή πίεση στο σώμα. Μέσω των κυμάτων πίεσης, ενισχύει το κυκλοφορικό σύστημα παράγοντας λεμφική παροχέτευση και συμβάλλει στην απορρόφηση των ενδιάμεσων υγρών, λίπους και τοξινών τα οποία δεν αφομοιώνονται από το φλεβικό σύστημα με αποτέλεσμα να προκαλούν κυτταρίτιδα, οιδήματα, λεμφικά οιδήματα και φλεβικές δυσλειτουργίες (κιρσούς).

Πλεονεκτήματα

  • Βελτιώνει το λεμφικό σύστημα χάρη στην ενίσχυση της λεμφικής κυκλοφορίας, οδηγώντας στην μείωση των άχρηστων ουσιών του μεταβολισμού.
  •  Ενισχύει το πεπτικό σύστημα, χαλαρώνοντας την κοιλιακή χώρα και τους μύες του εντέρου για να διευκολύνει τη λειτουργία του.
  •  Ενισχύει το κυκλοφορικό σύστημα αυξάνοντας την ποσότητα του οξυγόνου στο σώμα, ενώ μειώνει την πίεση του αίματος.
  •  Βελτιώνει το μυϊκό σύστημα, παρέχοντας χαλάρωση και ανακούφιση σε περίπτωση μυικών σπασμών.
  •  Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος χάρη στην αυξημένη ροή του αίματος διευκολύνοντας την αναγέννηση των κυττάρων.
  •  Συνιστάται σαν μετεγχειρητική θεραπεία στην κοσμητική ιατρική, όπως στη λιποαναρρόφηση.
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο