Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας

Skinmed Dermatology & Laser > Θεραπείες Σώματος > Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας

Πώς αντιμετωπίζει η μεσοθεραπεία σώματος την κυτταρίτιδα

Η μεσοθεραπεία σώματος εφαρμόζεται πολλά χρόνια στο εξωτερικό (από το 1958 στην Γαλλία) και χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων, όπως η κυτταρίτιδα και η συσσώρευση τοπικού πάχους. Έχει τη δυνατότητα να βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και με αυτό τον τρόπο βοηθάει στην καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών.

Η κυτταρίτιδα είναι μια πάθηση της επιδερμίδας που δεν μπορεί να διορθωθεί μόνο με διατροφικό έλεγχο και άσκηση εφόσον στο πρόβλημα συμβάλουν γενετικοί, οργανικοί και ορμονικοί παράγοντες. Η εναπόθεση λιποκυττάρων σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως γλουτοί, μηροί, γόνατα, έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα στα σημεία αυτά να έχει την όψη του φλοιού πορτοκαλιού.

Το φαινόμενο της κυτταρίτιδας επιδεινώνεται ακόμα παραπάνω αν ακολουθεί κανείς καθιστική ζωή, έχει άγχος και δεν φροντίζει τις διατροφικές του συνήθειες. Η μεσοθεραπεία όμως έρχεται να δώσει την λύση σε αυτό το πρόβλημα και συχνά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η μεσοθεραπεία είναι η ενέσιμη διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να προσφέρουμε ένα κοκτέιλ συστατικών στο μεσόδερμα με στόχο την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος όπου με πολλαπλές μικρές ενέσεις εγχύονται βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, φυτικά εκχυλίσματα και φάρμακα σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος. Διαφορετικά μείγματα εκχέονται σε διαφορετικό βάθος, ανάλογα με τη θεραπεία και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας: Πλεονεκτήματα

  • Δεν απαιτεί χειρουργείο: χρησιμοποιείται μια πολύ λεπτή βελόνα (4-6 χιλιοστών)
  • Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας
  • Στοχεύει με επιτυχία στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
  • Αναζωογονεί το δέρμα

 

 

Ανεξάρτητα από το στάδιο της κυτταρίτιδας το οποίο έχετε, η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας αντιμετωπίζει την καρδιά του προβλήματος: στοχεύει απευθείας στα λιπώδη κύτταρα με άμεσα αποτελέσματα.

Πόσες συνεδρίες μεσοθεραπείας σώματος απαιτούνται και πόσο συχνά;

Απαιτούνται περίπου 10 συνεδρίες, ανά 8-10 ημέρες. Στη συνέχεια, πραγματοποιούνται θεραπείες συντήρησης κάθε χρόνο.

Είναι επώδυνη διαδικασία;

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι ανώδυνη, καθώς οι βελόνες που χρησιμοποιούνται για την έγχυση των ουσιών είναι πολύ μικρές και λεπτές.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο