Θεραπεία Nithya Collagen

Η νέα καινοτόμος ενέσιμη θεραπεία αντιγήρανσης!

 • Τι είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι η κύρια πρωτεΐνη για σύνδεση ιστών. Βοηθά στο να διατηρείται η σταθερότητα, η απόχρωση και ο όγκος του δέρματος, κάνοντάς το έτσι άξιο σύμμαχο ενάντια στην αντιγήρανση του δέρματος. Το κολλαγόνο, κατά συνέπεια, είναι ένας από τους κύριους παράγοντες στο να βοηθά να διατηρείται το δέρμα υγιές. Με την πάροδο των χρόνων, η παραγωγή νέου κολλαγόνου μειώνεται, και η αποδόμησή του αυξάνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να αρχίζει να εξασθενεί και σιγά σιγά να χάνει την ελαστικότητα και τον τόνο του. Η ιταλική εταιρεία Euroresearch, με λειτουργία από το 1983 και με πάνω από 30 χρόνια έρευνας και εμπειρίας στο χώρο, έχει καταφέρει να αναπτύξει υψηλής ποιότητας προϊόντα και έχει καθιερωθεί ως μια ηγετική εταιρεία στην αγορά του κολλαγόνου.

 • Ενέσιμο Nithya για το πρόσωπο

Το Nithya για το πρόσωπο, είναι ιδανικό για τη μείωση των σημαδιών γήρανσης και χαλάρωσης στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στα χέρια. Επίσης συμβάλλει στην αναγέννηση δερματικού και υποδερμικού συνδετικού ιστού μέσω διέγερσης ινοβλαστών για νεοκολλαγογένεση.

 • Ενέσιμο Nithya για το σώμα

Το Nithya για το σώμα είναι ειδικά ενδεδειγμένο για περιπτώσεις πλαδαρότητας, για τη διόρθωση ατελειών στο σώμα όπως η υποτροφία, η δερματική υποτονία και για τη μείωση ελαστικόητας του δέρματος.

 • Τι επιτυγχάνει το Nithya; (πλεονεκτήματα)
 1. Ενεργοποιεί τη νέα κολλαγογένεση και επαναφέρει την χαλάρωση.
 2. Επαναφέρει την απόχρωση του δέρματος.
 3. Μειώνει τις λεπτές ρυτίδες.
 4. Μειώνει τις ουλές και τις ραγάδες.
 5. Κατάλληλο για τη διόρθωση ατελειών συνδεδεμένες με τη γήρανση.
 6. Βοηθά να διατηρείται η ελαστικότητα του δέρματος.
 • Πόσο καιρό κρατάνε τα αποτελέσματα;

Ακολουθώντας τη θεραπεία μπορεί κανείς να παρατηρήσει μια αξιοσημείωτη διαφορά στην ελαστικότητα και στην πυκνότητα του δέρματος. Τα αποτελέσματα διαρκούν για πάνω από 6 με 8 μήνες.

 • Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Φυσικά! Η γιατρός μπορεί να σας προτείνει συνδυαστικές θεραπείες με μηχανήματα ή ενέσιμα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε περιστατικού.

Nithya Collagen Injection
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο