Άρθρο της Δρ. Μαργαρώνη στο SHAPE Απριλίου

Skinmed Dermatology & Laser > Publications > Άρθρο της Δρ. Μαργαρώνη στο SHAPE Απριλίου

Καταπολέμησε κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος

Coccon Duotechnology! Νίκησε τη χαλάρωση, το τοπικό πάχος και την «όψη φλοιού πορτοκαλιού» με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας και κάνε σύσφιγξη προσώπου και σώματος χωρίς νυστέρι!

Τι είναι το Coccon Duotechnology;

Τo σύστημα Coccon Duotechnology είναι μία μη  επεμβατική μέθοδος η οποία συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες, τη σπηλαίωση (Cavitation) και τις ραδιοσυχνότητες (RF). Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση του δέρματος, την κυτταρίτιδα και την τοπική εναπόθεση λίπους.

Πώς δρουν οι ραδιοσυχνότητες;

Κατά την εφαρμογή του Coccon Duotechnology χρησιμοποιούνται κεφαλές μονοπολικών και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του σώματος. Η διπολική κεφαλή προκαλεί επιφανειακή θερμότητα, ενώ η μονοπολική πιο βαθειά.

Πώς πραγματοποιείται η λιπόλυση με την εφαρμογή του Coccon;

Το Coccon Duotechnology πραγματοποιεί θερμική λύση του υποδόριου λίπους με ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει το συνδετικό ιστό, σε περιοχές όπου παρατηρείται συσσώρευση λίπους, όπως οι γλουτοί, οι μηροί και η κοιλιά. Παράλληλα συσφίγγει το δέρμα και αντιμετωπίζει τη χαλάρωση. Η θερμική ενέργεια προκαλεί νεοκολλαγένεση, συμβάλλοντας στη λείανση του δέρματος. Η ελεγχόμενη θερμότητα που δημιουργείται κάτω από το δέρμα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλει στη συρρίκνωση των λιποκυττάρων. Επιπλέον, πραγματοποιείται διέγερση των ινοβλαστών για να παράγουν ίνες κολλαγόνου και ελαστικές ίνες.

Πώς δρα το Cavitation;

Το Cavitation αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής. Η αρχή της σπηλαίωσης (Cavitation) αναφέρεται στο σχηματισμό φυσαλίδων αερίου μέσα στα λιποκύτταρα, με την εφαρμογή ειδικού υπερήχου. Η διόγκωση και τελική βίαιη κατάρρευση της φυσαλίδας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση). Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται.

Το Coccon Duotechnology χρησιμοποιεί ειδική κεφαλή υπερήχων συγκεκριμένης συχνότητας που καταστρέφει τα λιποκύτταρα σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος όπως η πρόσθια και η πλάγια περιοχή της κοιλιάς, οι γλουτοί και οι μηροί. Τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν αναγεννώνται, και έτσι τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν και με ποια συχνότητα;

Πρόκειται για μία ανώδυνη και απόλυτα ασφαλή θεραπεία που πραγματοποιείται ανα 1-2 εβδομάδες, διαρκείας 30′-60′. Μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές και σε όλους τους τύπους δέρματος.

Ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 6 ως 12 ανάλογα με το περιστατικό. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλες τις ηλικίες, άντρες και γυναίκες.

Είναι επώδυνη η θεραπεία; Υπάρχουν παρενέργειες;

Το Coccon Duotechnology είναι μία εντελώς ανώδυνη θεραπεία όπου οι ασθενείς την περιγράφουν ευχάριστη και χαλαρωτική. Οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν μια βαθιά, ανεκτή αίσθηση θερμότητας στην περιοχή της θεραπείας. Κατά τη διάρκεια θεραπείας με τον υπέρηχο του Cavitation, υπάρχει μόνο ένας μικρός ανεκτός θόρυβος. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ήπιο οίδημα και ερυθρότητα, τα οποία υποχωρούν τις επόμενες ώρες.

Κάντε κλίκ στη φωτογραφία για μεγαλύτερο μέγεθος:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο