Η Δρ. Μαργαρώνη στο Marie Claire Μαρτίου

Skinmed Dermatology & Laser > Publications > Η Δρ. Μαργαρώνη στο Marie Claire Μαρτίου

Η Δρ. Μαργαρώνη στο Marie Claire Μαρτίου μας προτείνει μη επεμβατικές τεχνικές για τέλεια αποτελέσματα!

Η κυτταρίτιδα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία προβλήματα ομορφιάς. Σήμερα, χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, καινούργιες μέθοδοι κάνουν την εμφάνισή τους. Μία από τις αποτελεσματικότερες λύσεις στο επίμονο πρόβλημα της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης είναι η θεραπεία Coccon Duotechnology  το οποίο βοηθαει στην επίτευξη μιας πιο αδύνατης σιλουέτας, ένα πιο σφιχτό σώμα, χωρίς ιδιαίτερη άσκηση και στερήσεις.

Κυτταρίτιδα και χαλάρωση; Η αισθητική ιατρική αντεπιτίθεται

Οι ραδιοσυχνότητες είναι πλέον πολύτιμοι σύμμαχοι στην υπηρεσία της αισθητικής ιατρικής. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων στην ιατρική αισθητική δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε βαθιά και μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος και μείωση της ορατής κυτταρίτιδας. Μέσω της διοχέτευσης ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο άμεσα και κυρίως ανώδυνα., συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος.  Η ελεγχόμενη θερμότητα που δημιουργείται κάτω από το δέρμα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και παράλληλα συμβάλλει στη συρρίκνωση των λιποκυττάρων.

Στη συνέχεια ,  χρησιμοποιούμε  την ειδική κεφαλή, προκαλώντας  την καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και την ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) σε περιοχές με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.  Η καταστροφή των λιποκυττάρων είναι οριστική και το περιττό λίπος αποβάλλεται μέσω του λεμφικού συστήματος από τον οργανισμό. Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος εμφανίζεται η κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος.

Το Coccon Duotechnology είναι μία εντελώς ανώδυνη θεραπεία που οι ασθενείς την περιγράφουν ευχάριστη και χαλαρωτική. Οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν μια βαθιά, ανεκτή αίσθηση θερμότητας στο δέρμα.

Η συχνότητα των συνεδριών είναι περίπου δυο φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από το πρόβλημα. Έπειτα από 3‐4 συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι εμφανή και μετρήσιμα, χάνονται πόντοι και λειαίνεται η αντιαισθητική όψη φλούδας πορτοκαλιού.  Το δέρμα γίνεται σφιχτό, σφριγηλό, ανακτά την ελαστικότητά του.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο