Σύσφιξη προσώπου με Coccon Duotechnology

Skinmed Dermatology & Laser > Θεραπείες Προσώπου > Σύσφιξη προσώπου με Coccon Duotechnology

Πως δρα η Coccon Duotechnology για σύσφιξη προσώπου;

Με τη χρήση της κατάλληλης κεφαλής της τεχνολογίας Coccon Duotechnology επιτυγχάνεται η σύσφιξη προσώπου και η αναδόμηση κολλαγόνου. Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της χαλάρωσης τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Το Coccon Duotechnology θερμαίνει τους ιστούς στα θερμοθεραπευτικά όρια και η θερμότητα που μεταφέρεται κάτω από το δέρμα.  Επίσης οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τους ινοβλάστες οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα να επιτυγχάνεται η σύσφιξη προσώπου και το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο.

Ποια τα πλεονεκτήματα της Coccon Duotechnology στη σύσφιξη προσώπου;

Η τεχνολογία Coccon Duotechnology έχει το πλεονέκτημα να παράγει δύο ειδών ραδιοσυχνότητες, μονοπολικές και διπολικές. Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται με την κατάλληλη κεφαλή στους ιστούς γύρω από τα μάτια και στην περιοχή του λαιμού. Με την μονοπολική ραδιοσυχνότητα η θερμότητα μεταφέρεται μέσα από την ειδική κεφαλή πιο βαθιά, σε περιοχές όπως είναι τα μάγουλα. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η πλήρης σύσφιξη προσώπου.

Τα αποτελέσματα της σύσφιξης προσώπου με την Coccon Duotechnology είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακά και ειδικά σε προβληματικές περιοχές όπως το οβάλ του προσώπου.

Σύσφιξη προσώπου με Coccon Duotechnology
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο