Θεραπεία PRX-T33

Η θεραπεία PRX-Τ33 είναι προϊόν μη ενέσιμης βιοανάπλασης του δέρματος, η οποία επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας σαν δομικά στοιχεία τα βλαστοκύτταρα και τους αυξητικούς παράγοντες του ίδιου του οργανισμού. Πρόκειται για μια θεραπεία που είναι γρήγορη, ανώδυνη κι έχει εκπληκτικά αποτελέσματα σε αντιγήρανση, δυσχρωμίες και χαλάρωση του δέρματος. Χαρίζει στο δέρμα έντονη λάμψη και σύσφιξη , άμεση και διαρκή αισθητική βελτίωση, βαθιά ενυδάτωση και καθαρότητα.

Βασικές ενδείξεις:

• Απώλεια τόνου του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό
• Τόνωση δέρματος ντεκολτέ
• Ατροφικές ουλές
• Ραγάδες
• Ανοσοενισχυτικό στη θεραπεία δερματικής υπερμελάγχρωσης

Σε ποιους απευθύνεται;

Η μέθοδος PRX-Τ33 είναι κατάλληλη τόσο για γυναίκες, όσο και για άντρες και ενδείκνυται για κάθε είδους ηλικία.

Το PRX-T33® είναι ένα εξαιρετικά δραστικό προϊόν γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μονοθεραπεία είτε σε συνδυασμό με τις πιο συνήθεις κοσμητικές θεραπείες για να ενισχύσει το αποτέλεσμα τους.
Η εφαρμογή του προϊόντος είναι ευχάριστη για τον ασθενή, διαρκεί περίπου 30 λεπτά για την περιοχή του προσώπου και του λαιμού, δεν προκαλεί πόνο και δεν εμποδίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου μετά τη θεραπεία. Επίσης δεν δημιουργεί ξεφλούδισμα ούτε φωτοευαισθησία, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες για ανεπιθύμητες ενέργειες.

Αποκατάσταση του δέρματος
Η εφαρμογή της κρέμας WiQo MOISTURIZING FACE CREAM FOR DRY SKIN μετά την εφαρμογή του PRX-T33 βοηθάει στην ενυδάτωση και προστασία του δέρματος. Αποκαθιστά το υδρολιπιδικό φίλμ εξαιτίας της μεγάλης περιεκτικότητας σε shea butter, βιταμινών Α και Ε καθώς και θρεπτικά συστατικά από εκχυλίσματα φυτών

Ολοκληρώστε τη θεραπεία και διατηρείστε το αποτέλεσμα
Εφαρμόστε τον ορό WiQo FACIAL SMOOTHING FLUID FOR ALL SKIN TYPES ξεκινώντας από την επομένη μέρα της εφαρμογής του PRX-T33. Ο ορός περιέχει γλυκολικό οξύ χαμηλού pH (8%), σε μια ισορροπημένη φόρμουλα για το δέρμα. Το προϊόν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς να προκαλεί αίσθημα καύσου.

Η θεραπεία PRX-T33 εφαρμόζεται αποκλειστικά από Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο