Υαλουρονικό Οξύ Ματιών

Skinmed Dermatology & Laser > Θεραπείες Προσώπου > Υαλουρονικό Οξύ Ματιών

Η περιοχή των ματιών είναι ένα σημείο του προσώπου που απασχολεί τους περισσότερους ανθρώπους είτε άνδρες είτε γυναίκες.

Η απώλεια όγκου στην γραμμή των δακρύων καθώς και οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια μπορούν να διορθωθούν εύκολα με υαλουρονικό οξύ και έτσι το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και υγιές.

Η έγχυση του υαλουρονικού οξέος γύρω από τα μάτια διορθώνει τους μαύρους κύκλους γιατί έχει την ιδιότητα λόγω του υδρόφιλου χαρακτήρα του υλικού να συγκεντρώνει νερό και να ενυδατώνει βαθιά την περιοχή.

Επίσης το λεπτόρευστο υλικό διορθώνει τις λεπτές γραμμές της περιοχής κάτω από τα μάτια και αναπληρώνει τον χαμένο όγκο στην γραμμή των δακρύων που πολλές φορές φαίνεται σα σκιά χωρίς απαραίτητα να είναι μαύρος κύκλος.

Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης των κύκλων στα μάτια;

Υπάρχει και είναι μια ενέσιμη γέλη (gel) με υαλουρονικό οξύ ειδικά για την περιοχή των ματιών και την αντιμετώπιση των κύκλων στην περιοχή. Το υαλουρονικό οξύ ματιών είναι αποτελεσματικό για γυναίκες και άνδρες με κύκλους στα μάτια και τα αποτελέσματα του είναι άμεσα ορατά, φυσικά και διαρκούν περίπου 12 μήνες. Η διαδικασία εφαρμογής είναι ανώδυνη σε όλη την διάρκεια

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο