Υγρό λίφτινγκ

Τι είναι το υγρό λίφτινγκ;

Το υγρό λίφτινγκ συνδυάζει τη δράση του botox και άλλων ενέσιμων εμφυτευμάτων, όπως είναι το υαλουρονικό οξύ. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο λαιμό για την εξάλειψη των ρυτίδων, την ανόρθωση των ζυγωματικών και τη βελτίωση του οβάλ του προσώπου.

Πώς εφαρμόζεται το υγρό λίφτινγκ;

Η διαδικασία του υγρού λίφτινγκ ξεκινά με την εφαρμογή ενός χημικού πήλινγκ.  Στη συνέχεια ακολουθεί η έγχυση του botox. Το botox είναι μια ουσία που έχει την ιδιότητα να περιορίζει την ακούσια κίνηση των μυών του προσώπου, η οποία προκαλεί τις ρυτίδες έκφρασης. Τα σημεία του προσώπου όπου εφαρμόζεται είναι το μέτωπο, το μεσόφρυο,  η περιοχή γύρω από τα μάτια και ο λαιμός.

Το υγρό λίφτινγκ ολοκληρώνεται με την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματός με την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς και να ενισχύει την ενυδάτωσή του. Βοηθά επίσης στο σχηματισμό νέων κυττάρων, στην παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Εφαρμόζεται για το γέμισμα των ρυτίδων γύρω από τα μάτια και το στόμα, καθώς και για την αύξηση του όγκου των χειλιών. Στο υγρό λίφτινγκ, το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται σε όλο το πρόσωπο και σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο τα αποτελέσματα διαρκούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα του υγρού λίφτινγκ;

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων του υγρού λίφτινγκ είναι από 1 μέχρι 2 χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα της επιδερμίδας του ασθενούς.

Είναι το υγρό λίφτινγκ επώδυνη διαδικασία;

Για την έγχυση των ουσιών χρησιμοποιούνται πολύ λεπτές βελόνες που προκαλούν ελάχιστη ενόχληση. Η διαδικασία διαρκεί από μισή έως μία ώρα και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Σε ποιους απευθύνεται το υγρό λίφτινγκ;

Το υγρό λίφτινγκ απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα πιο νεανική και φρέσκια εμφάνιση χωρίς να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις. Είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία, δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δεν παρουσιάζει ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο